Mijn favorieten

Aankoop - Geen koop, geen kosten

U zoekt en kijkt op internet naar de zoek woorden  koopwoning Winterswijk of koopappartement Winterswijk. U ziet een mooie koopwoning of een fraai gelegen koopappartement.  En nu? Een huis kopen is een belangrijke stap en waarschijnlijk doet u dat niet heel vaak. Het is belangrijk dat u bij een belangrijke beslissing de juiste stappen neemt. Het is vanzelfsprekend dat u zelf niet over alle technische kennis beschikt en misschien wel twijfelt over de aanpak. Hoe weet u wat er allemaal te koop is? Staat alles op internet of is er ook nog iets in de "stille verkoop". Vragen waarop wij vaak het antwoord hebben.


Een aankopend makelaar begeleidt u bij de bezichtigingen en beoordeelt de staat van het huis. Daarnaast heeft de aankopend makelaar inzicht in de huidige prijzen en is hij een expert in het voeren van onderhandelingen. Wij hebben minder emotie bij het huis en kunnen daarom een zakelijker benadering kiezen en dat betaalt zich voor u terug. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt en prijsontwikkelingen kunnen wij u helpen en werk en zorgen uit handen nemen.


Houvast Makelaars kan als aankopend makelaar veel voor u betekenen. U kunt altijd contact opnemen met ons kantoor om u te laten informeren over de mogelijkheden en kosten die u zeker terugverdient, dat komt omdat we daarover met u passende afspraken maken.

Geen aankoop dan ook geen kosten!

Meer informatie?  Bel 0543 - 53 42 22  of mail naar winterswijk@houvastmakelaars.nl