Mijn favorieten

Dienstverlening

Wat is de meerwaarde van een makelaar in Winterswijk en hoe lang duurt de verkoop van uw woonhuis of appartement?

Vooral in perioden waarin de verkoop van huizen moeizaam verliep en veel tijd kostte, vroeg men zich dit wel eens af. Dat betekende extra inzet en een actieve houding van uw makelaar. Juist daarin heeft u toen de meerwaarde van een makelaar van Houvast ervaren. Nu de markt aantrekt is het van essentieel belang daar ook mee door te gaan en dezelfde activiteit en creativiteit te tonen en dat doet Houvast Makelaars. Naast goede presentaties op de websites en social media gaan we actief aan de slag.
De makelaar heeft ontzettend veel informatie over onroerend goed en contacten om u daarmee te helpen de juiste koper of huurder te vinden. Van zaken komen zaken.
Een actieve en flexibele makelaar van Houvast is dan een uitstekende keuze.
Onze makelaars zijn zowel op zaterdag als 's avonds op afspraak voor u beschikbaar. 

De verkoop van uw woning start met een vrijblijvende, maar deskundige en onderbouwde waardebepaling van uw woning in de huidige markt. Wij komen graag met u overleggen over uw koopwoning of huurwoning in Winterswijk en omgeving. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen 0543 - 53 42 22 of mailen naar winterswijk@houvastmakelaars.nl

Wanneer wij u mogen begeleiden bij de verkoop stelt de makelaar samen met u de vraagprijs vast en regelen wij daarna alle zaken die nodig zijn voor een succesvolle verkoop, zoals goede foto's (ook eigen foto's zijn welkom), professionele verkoopplattegronden, roerendgoedlijst, voldoende contacten en terugkoppelingen, etc. 

Wij doen wat anderen beloven!
 
Uw woning wordt gepresenteerd op diverse websites, o.a. Houvastmakelaars.nl, maar ook op Funda.nl en we geven ook sites als Jaap.nl en Huislijn.nl ruimte om gratis reclame te maken voor de verkoop van uw onroerend goed. Daarnaast krijgt uw woning een plaatsje in onze vitrine. Wij zoeken actief naar kandidaat kopers en huurders voor uw woning. Ook kunnen we een opvallend verkoopbord in de tuin van de koopwoning of huurwoning plaatsen. Mocht u zelf extra activiteiten, zoals advertenties wensen of juist enkele verkoopacties achterwege willen laten dan kan dat natuurlijk.

 

Het gaat om uw woning en u bepaalt wat wij voor u kunnen betekenen. En dat kan heel veel zijn!

Voor geïnteresseerden hebben wij brochures en bij bezichtigingen komt de Houvast makelaar altijd mee om de potentiële koper door uw huis te begeleiden.
Met onze kennis, ervaring en goede contacten adviseren wij u bij de onderhandelingen. U beslist of er zaken gedaan worden op basis van de prijs, de opleveringsdatum en overige voorwaarden. Het is dus zeker verstandig om een Houvast makelaar in te schakelen! 

 

- Houvast makelaars actief en betrokken. Houvast makelaars, voor alle zekerheid! - 

Meer informatie? Bel 0543 - 53 42 22 of winterswijk@houvastmakelaars.nl