Mijn favorieten

Over ons

Houvast Makelaars is een makelaardij in Winterswijk. De dienstverlening van Houvast Makelaars is gericht op het aan- en verkoop proces van woningen. De focus van de makelaars van Houvast is gericht op Winterswijk en omstreken. Door ruim 35 jaar ervaring in de makelaardij, zijn de makelaars van houvast een zeer geschikte partner in de vastgoedmarkt.

Het Team van Houvast makelaars bestaat uit ervaring en energieke 20’ers die de verantwoordelijkheid dragen voor de online zichtbaarheid en vindbaarheid van de woningportefeuille van Houvast Makelaars. Doordat we bijna 20 jaar als makelaar in Winterswijk en omstreken werken, hebben we een enorme database opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat de woningen gemiddeld tussen 2 weken en binnen 2 maanden verkocht raken.

Doordat Houvast werkt met diverse dienstverleningspakketten, bieden wij voor ieder wat wils. Wanneer de verkopende partij denkt het beste zelf zijn woning aan kandidaat-kopers te laten zien, dan kan de verkoper kiezen voor het Houvast Thuismakelaar pakket. In de courtage en opstartkosten wordt rekening gehouden met de activiteit en bijdrage van de verkoper. Uiteraard onder de begeleiding en het advies van Houvast makelaars.

Houvast makelaars wordt gezien als een uiterst flexibel en actieve organisatie. Bezichtigingen buiten kantooruren zijn altijd bespreekbaar. Daarnaast probeert ons team dagelijks klantgericht en pro-actief te werk te gaan. En doordat ons team bestaat uit verscheidene leeftijdsklassen, staan we in nauw contact met alle lagen uit de Winterswijkse gemeenschap.

Het huidige team bestaat uit drs. Johan Houwers, de ervaren makelaar, die ondersteund wordt door G.Houwers (Makelaar-KRMT) voor de online zichtbaarheid en marketing een tweetal Commercieel medewerksters. Carla Ayele die reeds 13 jaar bij Houvast Makelaars de back-office en binnendienst waarneemt.


Ook hebben wij altijd ruimte voor stagiairs met interessante opdrachten. Wij zijn in 2009 geaccrediteerd als Erkend Leerbedrijf en leiden professionals op.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen via 0543 – 53 42 22. Of loop ons kantoor even binnen aan mevr. Kuijpers-Rietbergplein 2.

De koffie staat klaar @houvast, uw winterswijkse makelaar!